Melbet Србија | регистровати & Линк 2023
ml_29733
  • Прихвати српски динар(RSD)
  • Банковним путем
  • 24/7 Сербиан цхат

Melbet Србија | регистровати & Линк 2023
ml_29733

Мелбет Србија Бонус 2023

Мелбет је основан 2012. године и налазио се у Русији и на Кипру и имао је лиценцу за владу Курацао. Од тада су ухватили укус спортских заљубљеника. прихватају играче из Србије и могу да користе српски динар (РСД). Новим играчима се даје значајна предност пружањем бонуса добродошлице или промотивног кода, прочитајте промотивне кодове у наставку и следите једноставне кораке.

Како се користи промотивни код

МелБет нуди српским играчима 100% МелБет бонус за регистрацију користећи промо код типа ml_29733. Ова кладионица је припремила бонус добродошлице како би помогла новим купцима да покажу квалитет МелБет-а у поређењу са осталим конкурентима.

Два једноставна корака за бонус:

1. Идите на веб локацију МелБет и отворите налог.

2. Попуните поље за регистрацију (телефонски број, један клик или метод е-поште), укључујући поље за промотивни код унесите ml_29733 код. (види пример испод).

Да ли је коцкање на мрежи легално у Србији?

Коцкање је у Србији легално од почетног акта из 1964. године. Лиценце за коцкање надгледа администрација за игре на срећу (ГЦА), одељење у Министарству финансија и привреде Србије. Такође контролише националну лутрију Нородна Лутрија. Скоро све коцкарнице и кладионице налазе се у главном граду Београду. Ин 2011. 

Влада Србије најавила је доношење новог закона о коцкању на мрежи у којем је наведено да би свака компанија која регулише коцкање на мрежи требало да пресели своје сервере у Србију, а ако то не ураде, српске провајдере интернет услуга ће их блокирати и блокирати. То одмарање је ублажено 5% пореза на наплату Гросс Гаминг Иинга за 10 година дозволе.

Како уплатити средства на свој Мелбет рачун

Deposit MethodsWithdrawal Methods
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin

Најлакши начин да финансирате свој МелБет рачун је коришћење Скрилл, мрежног новчаника са функцијом интернетског банкарског рачуна који подржава валуту српског динара (динара). Ако сте већ отворили рачун код Скрилл-а и он још увек није доступан, мораћете да га финансирате путем банковног трансфера да бисте га активирали. Када затражите бонус у МелБет-у путем Скрилл-а, он ће директно отићи на ваш Скрилл биланс и моћи ћете да га повучете. Потом средства можете пребацити директно на ваш српски банковни рачун преко Скрилл-а. Ово је сигурна и угледна компанија и лиценцу је добила британска влада ФСА.

934 bros Global