Pinnacle Србија | регистровати & Линк 2024
  • Прихвати српски динар(RSD)
  • Банковним путем
  • 24/7 Сербиан цхат

Pinnacle Србија | регистровати & Линк 2024

Пиннацле Србија Бонус 2024

Пиннацле је поуздано и добро познато име у индустрији коцкања на мрежи. Познат је по одличним квотама и одличној услузи. Иако повремено нуди ограничене понуде за регистрацију, то није фиксна функција и примењује се само на одређене сезоне клађења. Уместо да привлачи играче специјалним понудама, он се првенствено фокусира на своје производе и квалитет.

Пиннацле спортска кладионица нуди високе квоте од преко 97% и огромне лимите добитака уместо Пиннацле бонуса за клађење. Раније је Пиннацле нудио готовински бонус од 10% до 500 долара или његов еквивалент у другим валутама, али ова понуда више не важи.

Како користити бонус код

Пиннацле нема понуде за регистрацију или бонус кодове. У ретким приликама можете наићи на понуде депозита или бесплатне опкладе, али оне су углавном ограничене на казина или казина уживо.

Посетите Пиннацле веб локацију и кликните на дугме за регистрацију.


Унесите своје податке и потврдите регистрацију.


Неће вам требати посебан промотивни код. Само направите свој први депозит и моћи ћете да затражите Пиннацлеов бонус.

Да ли је онлајн коцкање легално у Србији?

Коцкање је у Србији легално од првобитног закона из 1964. године. Лиценце за коцкање надзире Управа за игре на срећу (ГЦА), одељење при Министарству финансија и привреде Србије. Такође контролише националну лутрију Нородна Лутрија. Скоро сва казина и кладионице се налазе у главном граду Београду. Влада Србије је 2011. најавила усвајање новог закона о коцкању на мрежи

наводећи да свака компанија која регулише онлајн коцкање треба да пресели своје сервере у Србију, а ако то не учини, они ће бити стављени на црну листу и блокирани од стране српских провајдера. То ограничење је ублажено лиценцом за наплату пореза од 5% бруто игара на срећу за 10 година.

Депозит и повлачење

Deposit MethodsWithdrawal Methods
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin

Уверите се да користите један од начина плаћања који испуњава услове и одвојите време да проверите да ли је ваша бесплатна опклада кредитирана након што је депозит уплаћен. У већини случајева треба их уписати скоро одмах, али је најбоље потврдити.

Пиннацле не прихвата средства из Сједињених Држава или било ког другог ограниченог региона. Трансакције обично треба да се шаљу из земље у којој сте регистровани на свом Пиннацле налогу.

Скрилл и Нетеллер су један од најлакших начина за финансирање вашег Пиннацле налога. Једноставно унесите износ депозита заједно са информацијама о свом е-новчанику и ваш рачун ће бити тренутно финансиран. Запамтите, морате да имате средства у свом е-новчанику да бисте пренели средства на Пиннацле. Увек постављају сигурност купаца, посебно када обрађују личне податке о плаћању. У циљу заштите личних података и спречавања превара.

934 bros Global