1xbet Србија | регистровати & Линк 2024
1x_86570
  • Прихвати српски динар(RSD)
  • Банковним путем
  • 24/7 Сербиан цхат

1xbet Србија | регистровати & Линк 2024
1x_86570

1xklađenje Србија Бонус 2024

1кбет је светски позната руска кладионица. Ова кладионица нуди најбоље опште искуство клађења широм света и послује у многим земљама. Позорно обраћа пажњу на становнике Србије, а новим рачунима пружа одличан бонус од 11.404 дин. То је 1кбет начин да побољшате своје играње са њима. Да бисте добили бонус, прочитајте промо кодове у наставку и следите једноставне кораке.

Како се користи промотивни код

Promo kod 1XBet, tip 1x_86570, nudi prednost igračima 1XBet – dobićete 100% bonusa prvog depozita utakmice. Vlasnik je pripremio bonus dobrodošlice za nove mušterije da bi dokazao kvalite 1xbet u odnosu na druge proizvode.

Dva jednostavna koraka da dobijete bonus:

1. Idite na veb lokaciju 1XBet i napravite nalog

2. Popunite polje za registraciju (brojem telefona, jednim klikom ili e-adresom), uključujući i polje za promotivni kod da biste uneli 1x_86570 kod (videti primer ispod).

Да ли је коцкање на мрежи легално у Србији?

Kockanje je legalno u Srbiji od inicijalne tačke zakona iz 1964. Dozvole za kockanje nadgleda Uprava za igre na sreću (UIS), odsek u sklopu srpskog Ministarstva za finansije i ekonomiju. Ona takođe kontroliše i državnu lutriju „Narodna lutrija”. Skoro sve kockarnice i kladionice se nalaze u glavnom gradu Beogradu. Godine 2011. Vlada Srbije je objavila donošenje novog zakona o kockanju na internetu

koji kaže da svaka kompanija koja reguliše kockanje na internetu treba da preseli svoje servere u Srbiju, a ako to ne uradi, biće stavljena na crnu listu i blokirana od strane srpskih dobavljača internet usluga. Ovo ograničenje je ublaženo naplatom poreza u iznosu od 5% od bruto prihoda od igara na sreću za desetogodišnju dozvolu.

Kako da položite depozit na vaš nalog 1xklađenje

Deposit MethodsWithdrawal Methods
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin

Najlakši način da uložite sredstva na vaš nalog 1xBet jeste da koristite Skrill, novčanik na internetu sa bankovnim nalogom na internetu, koji podržava valutu srpski dinar (RSD). Ako ste već otvorili nalog kod Skrill-a, a još uvek nije dostupan, moraćete da uplatite novac na nalog putem bankovnog transfera da biste ga aktivirali. Kada zahtevate bonus na 1xBet putem Skrill-a, on direktno odlazi na vaš Skrill bilans i možete ga povući. Potom možete prebaciti novac direktno na vaš srpski bankovni račun putem Skrill-a. Ovo je sigurna i ugledna kompanija i ima licencu od strane FSA, nadležnog tela Vlade Velike Britanije.

934 bros Global