Stake.bet Slovenija (Bitcoin) Najboljše strani za e-stave 2023
  • Sprejemamo Bitcoin
  • Hitra & lahka kripto plačila
  • 24/7 klepet v slovenščini

Stake.bet Slovenija (Bitcoin) Najboljše strani za e-stave 2023

Stake.bet Slovenija Bitcoin Bonus 2023

Stake.bet je vodilni svetovni igralec na področju kripto iger z eno najboljših igralniških in športnih stavnih platform za Bitcoin in druge kriptovalute.Znesek, ki ga igralci zaslužijo, je odvisen od statusa VIP in njihove nedavne stavne aktivnosti. Če želite zahtevati bonus, preberite spodnjo promocijsko kodo in sledite preprostim korakom.

Kako uporabljati bonus kodo Stake.bet Bitcoin

Dobrodošli bonusi Stake.bet so enostavni za pridobitev. Uporabniki potrebujejo le promocijsko kodo. Med postopkom registracije bodo uporabniki morali navesti promocijsko kodo. Ko bodo izpolnjene vse zahteve, bo uporabniku dodeljena nagrada Stake. Preprosti koraki za pridobitev bonusa:

1. Obiščite spletno stran Stake.bet.

2. Odprite račun s klikom na gumb “Registracija” na vrhu strani in vnesite svojo mobilno številko ali e-poštni naslov.

3. Vpišite svojo promocijsko kodo. Ko se prikaže poziv, vnesite kodo, nato pa kliknite gumb “Igraj zdaj”, da dokončate registracijo.

Ali je Bitcoin iger na srečo v Sloveniji legalen

Leta 2013 je Ministrstvo za finance Slovenije na zahtevo Davčnega urada izdalo uradno mnenje o pravnem statusu Bitcoina in drugih virtualnih valut. Uradno mnenje navaja, da po slovenski zakonodaji Bitcoin ni denarno sredstvo niti finančni instrument, zato ga podjetja v državi ne morejo uporabljati kot valuto.

Odnos oblasti do kriptovalut se od takrat ni spremenil.

Kako vplačati in izplačati v Stake.bet

Stake.bet je spletno mesto za stave s kriptovalutami, kar pomeni, da so njegove plačilne možnosti večinoma kripto denarnice. Transakcije, opravljene z Bitcoinom, imajo edinstveno kripto denarnico, ki je sinhronizirana z drugimi navedenimi denarnicami. Druge možnosti plačila vključujejo Ripple, Tron, Ethereum in Litecoin. Gre za dobro znano spletno mesto za kripto stave, ki navaja stave v zneskih in enakovrednih trdih valutah, kot je USD.

Enak koncept velja tudi za izplačila. Igralcem svetujemo, da uporabijo isto kripto denarnico, ki jo uporabljajo pri vplačilu, saj omogoča hitre transakcije. Prav tako prihrani stroške transakcij pri prenosu digitalne valute z enega medija na drugega.

934 bros Global