Sportsbet.io Slovenija Bitcoin Bonus 2022

Sportsbet.io je predvsem mesto za stave, zato obstajajo samo stavni bonusi, ne igralnice. Če vam je stav dolgčas, lahko izbirate tudi med spodobno količino igralniških iger: skupaj 2167 različnih iger. Podprte so 4 kriptovalute: Bitcoin, Ethereum, Litecoin in All Sports Coins (SOC). Igrate lahko tudi z običajnimi valutami, kot so EUR, USD in številne druge.

Sportsbet.io ponuja 100% bonus, če položite depozit, stavite na kateri koli šport v višini 2 mBTC, 0,03 ETH ali 0,15 LTC in v 48 urah boste prejeli 6 mBTC, 0,09 ETH ali 0,45 LTC brezplačnih stav. Bonusi veljajo tudi za običajne valute.

Kako uporabljati Sportsbet.io Bitcoin bonus kodo

To je zelo priljubljena ponudba in zdaj je pravi čas, da jo izkoristite.

Samo pojdite na Sportsbet.io

Kliknite zeleni gumb “Prijava”. Odprl se bo obrazec za registracijo, kamor lahko vnesete svoje podatke ali se po potrebi registrirate na Facebooku ali Twitterju. Ne pozabite vnesti promocijske kode, ko ste pozvani.

Ko je postopek registracije končan, boste morali preveriti svoj račun. To je standardni postopek in ga lahko storite prek e-pošte ali besedilnega sporočila.

Kako priti do bonusa Sportsbet.io?

1. Preverjen vaš račun.
2. Prijavite se v Sportsbet.io, pojdite na razdelek za depozit in izberite ustrezen način plačila.
3. Vaš Sportsbet.io bonus bo samodejno pripisan na vaš račun
4. Prenesite nekaj sredstev na svoj račun in lahko začnete staviti!

Ali je Bitcoin iger na srečo v Sloveniji legalen

Leta 2013 je Ministrstvo za finance Slovenije na zahtevo Davčnega urada izdalo uradno mnenje o pravnem statusu Bitcoina in drugih virtualnih valut. Uradno mnenje navaja, da po slovenski zakonodaji Bitcoin ni denarno sredstvo niti finančni instrument, zato ga podjetja v državi ne morejo uporabljati kot valuto.

Odnos oblasti do kriptovalut se od takrat ni spremenil.

Kako položiti in dvigniti na Sportsbet.io

Če položite depozit, položite stavo 2 mBTC, 0,03 ETH ali 0,15 LTC in v 48 urah boste prejeli brezplačno stavo v višini 6 mBTC, 0,09 ETH ali 0,45 LTC. Bonusi veljajo tudi za običajne valute.

Depoziti in dvigi so zelo hitri, depoziti se pripišejo takoj, dvigi pa se obdelajo v največ 24 urah.


Če uporabljate običajen denar na Sportsbet.io, ga lahko dobite na več načinov na svoj račun Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, MuchBetter, AstroPay, Jeton, SticPay, Paysafe Card, CashToCode in ecoPayz.


Deponirate lahko tudi z Bitcoini, vendar kot smo že omenili, to mesto za stave ni menjalnica, tako da če na svoj račun položite Bitcoin, ga ne boste mogli pretvoriti nazaj v običajno valuto.

934 bros Global