Bonus Pinnacle Slovenija 2022

Pinnacle je zanesljivo in dobro znano ime v industriji spletnih iger na srečo. Znan je po odličnih kvotah in odlični storitvi. Čeprav občasno ponuja omejene ponudbe za prijavo, to ni fiksna funkcija in velja samo za določene sezone stav. Namesto da privabi igralce s posebnimi ponudbami, se osredotoča predvsem na svoje izdelke in kakovost.

Športna stavnica Pinnacle ponuja visoke kvote nad 97 % in velike omejitve dobitkov namesto stavnih bonusov Pinnacle. Prej je Pinnacle ponujal 10-odstotni denarni bonus do 500 $ ali njegovo protivrednost v drugih valutah, vendar ta ponudba ne velja več.

Kako uporabljati bonus kodo

Pinnacle nima ponudb za prijavo ali bonus kod. V redkih primerih lahko naletite na ponudbe depozitov ali brezplačne stave, vendar so te večinoma omejene na igralnice ali igralnice v živo.

Obiščite spletno mesto Pinnacle in kliknite gumb za registracijo.


Izpolnite svoje podatke in potrdite registracijo.


Ne boste potrebovali posebne promocijske kode. Samo naredite svoj prvi depozit in lahko boste zahtevali Pinnacleov bonus.

Ali so spletne igre na srečo v Sloveniji legalne?

Legalna igralniška scena v Sloveniji se je v desetletju, odkar je edini namen zbiranja dobrodelnih sredstev, legalizirala. Slovenski zakon o igrah na srečo je bil uveden leta 1965. Portorož je bila prva odprta igralnica leto pred uveljavitvijo zakona, kot pilotni projekt. To lahko storijo samo tuji igralci, če imajo potni list, da lahko stavijo in edine tuje valute, ki so na voljo. Lokalni državljani so omejeni na igralnice.

Leta 1991 se je Slovenija osamosvojila od Jugoslavije. Igralnica je danes v Sloveniji legalna in urejena. Predstavljajo velik del državnih prihodkov od turizma, spletne igre na srečo pa ostajajo sivo območje države. Še vedno govori o novem zakonu o igrah na srečo, ki bo legaliziral in povečal število licenc v njihovi državi. Kljub temu tuje spletne platforme ne bodo blokirane, slovenski igralci pa ne bodo več preganjani.

Polog in dvigi

[paymenth_method]

Prepričajte se, da uporabljate enega od primernih načinov plačila in si vzemite čas in preverite, ali je bila vaša brezplačna stava knjižena po nakazu. V večini primerov jih je treba pripisati skoraj takoj, vendar je najbolje, da jih potrdite.

Pinnacle ne sprejema sredstev iz Združenih držav ali katere koli druge omejene regije. Transakcije je običajno treba poslati iz države, ki ste jo registrirali s svojim računom Pinnacle.

Skrill in Neteller sta eden najpreprostejših načinov za financiranje vašega računa Pinnacle. Preprosto vnesite znesek svojega depozita skupaj s podatki o vaši e-denarnici in vaš račun bo takoj napolnjen. Ne pozabite, da morate imeti sredstva v svoji e-denarnici, da lahko prenesete sredstva na Pinnacle. Vedno postavljajo varnost strank, zlasti pri obdelavi osebnih podatkov o plačilu. Za zaščito osebnih podatkov in preprečevanje goljufij.

934 bros Global