22bet Slovenija | registrovať & propagačný kód 2022
22_815
  • Sprejmi euro(EUR)
  • Bančno nakazilo
  • 24/7 Slovenski klepet

22bet Slovenija | registrovať & propagačný kód 2022
22_815

22bet Slovenija Bonus 2022

22bet izvira s Cipra, ta stavnica ni znana samo v Evropi, temveč tudi na različnih koncih sveta. 22bet ponuja odlično razmerje izplačil v višini 97,8%, s čimer se lahko pohvali, da ima lahko dostopno platformo, zlasti v svojem oddelku za stave v živo. Imajo več kot 50 jezikov in ponujajo različne vrste verjetnosti, na primer decimalno, ameriško, delno in malajsko. Ta stavnica je kot nalašč za profesionalne igralce na srečo.

Kako uporabljati promocijsko kodo

22Bet svojim novim igralcem ponuja 100-odstotni bonus za prijavo do 122 USD z uporabo te promocijske kode 22_815. Ta stavnica je pripravila bonus dobrodošlice za pomoč novim strankam, da pokažejo kakovost 22Bet v primerjavi z drugimi stavnicami.

Dva preprosta koraka za bonus:

1. Pojdite na spletno mesto 22Bet in ustvarite račun.

2. Izpolnite popolno registracijo in na promocijsko kodo vnesite kodo 22_815 (glejte primer spodaj).

Kako uporabljati promocijsko kodo

Prizorišče zakonite igre na srečo v Sloveniji se je legaliziralo v desetletju, saj je bil edini namen zbiranja dobrodelnih sredstev. Slovenski zakon o igrah na srečo je bil uveden leta 1965. Portorož je bil prva odprta igralnica leto pred uveljavitvijo akta kot pilotni projekt. Samo tuji igralci lahko to storijo, če so 

predstavljeni s potnim listom, da lahko stavijo in edino na voljo tujo valuto. Lokalni državljani so omejeni na igralnice. Leta 1991 se je Slovenija osamosvojila od Jugoslavije. Igralnica je v Sloveniji danes zakonita in urejena. Velik del državnih prihodkov predstavljajo od turizma, spletna igra na srečo pa ostaja sivo območje države. Še vedno govori o novem zakonu o igrah, ki bo legaliziral in povečal število licenc v njihovi državi. Kljub temu tuje spletne platforme ne bodo blokirane, slovenski igralci pa ne bodo več preganjani.

Kako uporabljati promocijsko kodo

Deposit MethodsWithdrawal Methods
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin
    VISA
    Master Card
    Bank transfer Wire
    PaySafe Card
     Neteller / Skrill
    Bitcoin

Najlažji način financiranja računa 22Bet je uporaba Skrill, spletne denarnice s funkcijo spletnega bančnega računa, ki podpira valuto Slovenija (EUR). Če ste že odprli račun pri Skrillu in še vedno ni na voljo, boste morali račun aktivirati z bančnim nakazilom, da ga aktivirate. Ko v Skrillu zahtevate bonus v 22Bet, bo prešel neposredno na vaše stanje Skrill in lahko dvignete stanje. Nato lahko sredstva nakažete neposredno na svoj bančni račun v Sloveniji preko Skrill-a. To je varno in ugledno podjetje, ki ga je licenciralo vladno združenje FSA.

934 bros Global