1xbit Slovenija (Bitcoin) Najboljše strani za e-stave 2023
  • Sprejemamo Bitcoin
  • Hitra & lahka kripto plačila
  • 24/7 klepet v slovenščini

1xbit Slovenija (Bitcoin) Najboljše strani za e-stave 2023

1xbit Slovenija Bitcoin Bonus 2023

1xBit je all-inclusive spletna igralnica s široko paleto iger, med katerimi lahko izbirate. Podjetje ima bogate izkušnje v panogi od svoje ustanovitve leta 2016. 1xBit ponuja enako širok nabor možnosti iger na srečo, vendar podpira samo vlaganje v fiat valute.

1xbit ponuja zaporedne ujemajoče se bonuse do 7 BTC za nekaj začetnih depozitov. Za pridobitev tega bonusa morate ustvariti račun v spletni igralnici in položiti vsaj 5 mBTC.

Kako uporabiti 1xbit Bitcoin bonus kodo

Preden lahko aktivirate svojo bonus kodo in zahtevate brezplačne stavne kredite, potrebujete račun.

Pojdite na 1xBit.com prek te povezave. Ta povezava vas bo pripeljala neposredno na določeno območje uradnega spletnega mesta 1xBit.

Ko pridete na spletno mesto, kliknite zeleno povezavo “Prijava” v zgornjem levem kotu strani.

Registriraj se. Kliknite zeleni gumb in sledite navodilom na zaslonu, da dokončate postopek registracije. Vnesite 1xbit bonus kodo.

Kako pridobiti 1xbit bonus?

1.Ustvarite račun na 1xBit z namiznim računalnikom ali mobilno napravo.
2. Položite vsaj 1 mBTC (ali protivrednost v drugi valuti).
3. Stavite na šport in/ali igralnice v skladu s pogoji bonusa in si prislužite bonus točke, ki jih lahko pretvorite v sredstva na svojem glavnem računu.

Ali je Bitcoin iger na srečo v Sloveniji legalen

Leta 2013 je Ministrstvo za finance Slovenije na zahtevo Davčnega urada izdalo uradno mnenje o pravnem statusu Bitcoina in drugih virtualnih valut. Uradno mnenje navaja, da po slovenski zakonodaji Bitcoin ni denarno sredstvo niti finančni instrument, zato ga podjetja v državi ne morejo uporabljati kot valuto.

Odnos oblasti do kriptovalut se od takrat ni spremenil.

Kako položiti in dvigniti v 1xbit

Če želite začeti potovanje kripto športnih stav z 1xbit, se morate najprej prijaviti za račun in položiti sredstva. Priporočljivo je, da izberete glavno metodo, ki jo pogosto uporabljate, in povežete kripto denarnico s svojim računom.

Naredite svoj prvi depozit in 1xbit vas bo nagradil s 100% bonusom do največ 5 BTC.

Tako vplačila kot dvigi so izjemno hitri, pri čemer se depoziti pripišejo takoj, dvigi pa se obdelajo v največ 24 urah.

Možnosti depozita, ki jih ponuja 1xbit, vključujejo dobro znane kriptovalute, kot so bitcoin, Dogecoin, Dash, Ethereum. Našli boste manj znane sorte kriptovalut, vključno z Monero, Zerocoin, New Economic Model (NEM), Digibyte in Stratis.

934 bros Global