San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks- NBA previzualizare, predicții și alegeri

San Antonio Spurs (5-8) vs. Dallas Mavericks (7-5)
Data: luni, 18 noiembrie 18,2019
Ora: 20:30 (EST)
Locul de desfășurare: American Airlines Center Dallas, TX
Alegeri: Pariu pe Dallas Mavericks 1.59 pe 1XBet

Echipa de la San Antonio Spurs caută o modalitate de a preveni o serie de pierderi. Blazonii Portland Trail i-au învins duminică cu scorul de 121-116; Luni, Spursul se va confrunta cu rivalii de stat Dallas Mavericks.

Spursul este condus de Demar DeRozan, care are o medie de 19,8 puncte pe meci și este, de asemenea, lider în asistențe cu Trey Lyles, cu o medie de 4,8 pe meci, în timp ce a revenit cu 7,9 pe meci. Șapte jucători Spurs au în medie cifre duble pentru a ajuta echipa.

Dallas vrea să sigileze o a doua victorie luni împotriva Spurs. Mavericks a învins-o pe campioana apărătorului Toronto Raptors cu un scor de 110-102, cu Luka Doncic, marcând 26 de puncte și 15 recuperări. Doncic a adăugat șapte aruncări libere în al patrulea sfert pentru a ridica Mavs față de Toronto Raptors, ceea ce le-a oferit un avantaj de 7-5.

Doncic a condus drumul în marcarea, asistarea și reluarea pentru Dallas, cu o medie de 28,5 puncte, 10,7 recuperări și 9,1 asistențe pe meci. Kristaps Porzingis s-a clasat pe locul doi în puncte cu o medie de 18,8 puncte pe meci, iar fotografiile blocate au fost de 2,4 pe meci. Patru dintre jucătorii MAV au marcat în două cifre.

Predicția mea pentru acest meci este că Dallas Mavericks va câștiga și va acoperi ATS-ul pe care l-au făcut în ultimele lor jocuri. Spursele din San Antonio s-au luptat și au suferit cinci înfrângeri directe și nu au reușit să acopere ATS în 4 din cele cinci jocuri ale lor.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]