San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks- nba pratonton, ramalan dan picks

San Antonio Spurs (5-8) vs Dallas Mavericks (7-5)
Tarikh: Isnin, 18 November, 2019
Masa: 8:30 petang (EST)
Tempat: American Airlines Center Dallas, TX
Pilihan: Dallas Mavericks 1.59 bertaruh pada 1XBet

Pasukan San Antonio Spurs sedang mencari jalan untuk menghalang rentak kalah. Portland Trail Blazers mengalahkan mereka pada hari Ahad dengan skor 121-116; pada hari Isnin, Spurs akan menghadapi pesaing negeri Dallas Mavericks.

Spurs diketuai oleh Demar DeRozan, yang rata-rata 19.8 mata setiap perlawanan dan juga pemimpin dalam membantu Trey Lyles, purata 4.8 setiap permainan sementara melantun dengan 7.9 setiap perlawanan. Pemain Tujuh Spurs adalah angka dua angka rata-rata untuk membantu pasukan.

Dallas mahu meraih kemenangan kedua pada hari Isnin menentang Spurs. Mavericks mengalahkan juara bertahan Toronto Raptors dengan skor 110-102 dengan Luka Doncic mencetak 26 mata dan 15 rebound. Doncic menambah tujuh lontaran percuma pada suku keempat untuk mengangkat Mavs terhadap Toronto Raptors, yang memberi mereka 7-5 gol.

Doncic mendahului dalam jaringan, membantu, dan melantun untuk Dallas dengan purata 28.5 mata, 10.7 rebound dan 9.1 assists per game. Kristaps Porzingis berada di tangga kedua dengan purata 18.8 mata setiap perlawanan dan tembakan disekat dengan purata 2.4 setiap perlawanan. Empat pemain Mavs menjaringkan dua digit.

Ramalan saya untuk perlawanan ini ialah Dallas Mavericks akan memenangi dan menampung ATS yang telah mereka lakukan dalam permainan terakhir mereka. San Antonio Spurs telah berjuang dan mengalami lima kekalahan berturut-turut dan gagal menutup ATS dalam 4 daripada lima perlawanan mereka.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]