San Antonio Spurs és Dallas Mavericks – NBA előnézet, előrejelzések és választások

San Antonio Spurs (5-8) és Dallas Mavericks (7-5)
Dátum: 2019. november 18-án, hétfőn
Idő: 8:30 PM (EST)
Helyszín: American Airlines Center Dallas, TX
Válogatás: Dallas Mavericks 1.59 fogadás az 1XBet-re

A San Antonio Spurs csapat keresi a módját a vesztes sorozat elkerülésére. A Portland Trail Blazers vasárnap legyőzte őket 121-116 ponttal; hétfőn a Spurs az állami riválisokkal, Dallas Mavericks-rel szembesül.

A Spurs-t Demar DeRozan vezette, aki átlagosan 19,8 pontot tartalmaz meccsenként, és egyben a Trey Lyles gólpasszának vezetõje is, átlagosan 4,8 meccsenként, miközben visszapattan és 7,9 meccsenként. A hét „Spurs” játékos átlagértéke két számjegyből áll, hogy segítse a csapatot.

Dallas hétfőn második győzelmet akarja zárni a Spurs ellen. A Mavericks 110-102 ponttal legyőzte a védő bajnokot a Toronto Raptors játékost, Luka Doncic 26 pontot és 15 lepattanót szerezve. Doncic hozzáadott hét szabad dobást a negyedik negyedévben, hogy megemelje a Mavokat a Toronto Raptors ellen, ami 7-5 vezetést adott nekik.

Doncic vezető szerepet játszik a gólszerzés, a gólpassz és a visszapattanás szempontjából Dallas számára, átlagosan 28,5 pont, 10,7 lepattanó és 9,1 gólpasszal. Kristaps Porzingis volt a második pont a pontokban, átlagosan 18,8 ponttal, és blokkolt lövésekkel, átlagosan 2,4-enként. Négy Mavs játékos két számjeggyel szerez gólt.

Arra számítottam, hogy erre a meccsre a Dallas Mavericks nyeri és fedezi az ATS-t, amelyet az utóbbi játékokban végeztek. A San Antonio Spurs küzdött és öt egyenes vereséget szenvedett, és öt játékuk közül négyben nem tudta fedezni az ATS-t.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]