Previzualizare, predicție și alegeri Boston Celtics vs Chicago Bulls

Boston Celtics vs Chicago Bulls
Data: luni, 13 ianuarie 2020
Ora: 19:35
Locație: TD Garden, Boston, Massachusetts
Alegeri: Boston Celtics pariază pe 1XBET
Handicap asiatic: Boston -9,5 în 1XBET

Chicago Bulls a reușit să împiedice o serie de șase de pierderi împotriva pistolelor de la Detroit. Clasamentul actual este 14-26, cu un loc în al zecelea loc în Conferința de Est. Împotriva Detroitului, Zach Lavine a condus cu 25 de puncte, șase asistențe și două blocuri.

Taurii sunt pe locul 25 în infracțiune, cu o medie de 105,9 puncte pe meci, și se vor confrunta cu celticii pe locul doi în apărare, permițând 104,4 puncte pe concurs. Taurii sunt pe locul 25 în recuperări cu 43.3 și pe 21 în asistență cu 23.0 pe meci.

Între timp, Boston Celtics s-a străduit să se înțeleagă cu jignirea din ultimele jocuri, dar au văzut un joc bun împotriva New Orleans, cu o victorie de 104-105 la domiciliu. Celticii au avut 55% din podea și au menținut echipa vizitatorului la 40%. Jayson Tatum a condus celticii cu 41 de puncte în carieră, cu șase recuperări, patru asistențe și opt furturi. Și are o carieră de șase trei puncte.

În acest sezon, Celtics se află pe locul 14 în infracțiune cu o medie de 111,4 puncte pe meci și se va confrunta cu Chicago Bulls 12 în apărare, permițând 107,7 puncte pe concurs. Celticii sunt pe locul 10 în recuperări cu 46.0 și 19 în asistență cu 23.1 pe meci.

În acest meci am putut vedea că Boston Celtics Team a fost mai bun decât Chicago Bulls, Boston a reușit să depășească o serie de trei jocuri care pierde și să dea o victorie magnifică, Boston mai relaxat decât Chicago Bulls. Celticii au câștigat opt ​​din ultimele meciuri din cap la cap la TD Garden. Taurii i-ar fi putut da un joc bun, dar celticilor i-a fost mai ușor să obțină victoria.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]