Previziuni, predicții și selecții din NBA-Miami Heat vs Brooklyn

Miami Heat vs Brooklyn Nets
Data: vineri, 10 ianuarie, 2020 pm ET
Ora: 19:00 ET
Locul de desfășurare: Barclay Center
Alegeri: pariuri la Miami Heat pe 1XBET
Handicap asiatic: Miami Heat -3,5 în Betwinner

Miami Heat și Brooklyn Nets vor face față vineri. Căldura conduce divizia de sud-est. Cei de la Heat au câștigat opt ​​din ultimele zece jocuri, plasându-i pe locul doi în Conferința de Est. Căldura înregistrează 111,4 puncte, iar pe locul doi se află cu trei, cu 37,8 la sută. Echipa Miami Heat are jucători care notează cifre duble conduse de Jimmy Butler, care are în medie 20,2 puncte pe meci.

Între timp, Brooklyn Nets sunt pe locul patru în clasamentul Diviziei Atlanticului și pe locul opt în Conferința de Est. Gardianul Kyrie Irving încă nu poate juca din cauza unei leziuni la umăr și nu există o masă de timp pentru întoarcerea sa. Plasele au înregistrat o medie de 109,6 puncte și au împușcat 43, o7 la sută de la podea și 32,8 la sută din trei. Plasele sunt conduse de Spencer Dinwiddie, care a înregistrat o medie de 22,4 puncte pe meci, cu 5,4 recuperări și 6,2 asistențe în acest sezon.

Predicția mea pentru acest meci este că echipa Miami Heat are o listă mai sănătoasă decât rețele. Echipa Heat se află în ritmul jocului lor, în timp ce rețelele suferă de leziuni ale jucătorilor. Jucătorul de bancă al lui Heat este mai profund decât rețelele și are un rookie mai solid în comparație cu rețele.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]