Paraqitja, Parashikimi dhe Zgjedhjet e Boston Celtics vs Chicago Bulls

Boston Celtics vs Chicago Bulls
Data: e hënë, 13 janar 2020
Koha: 7:35 pasdite
Vendi: TD Garden, Boston, Massachusetts
Zgjedh: Boston Celtics bast në 1XBET
Handikap Aziatik: Boston -9.5 në 1XBET

Chicago Bulls arriti të parandalojë një ndeshje të humbur me gjashtë ndeshje kundër Detroit Pistons. Renditja e tyre aktuale është 14-26, me një vend të dhjetë në Konferencën Lindore. Kundër Detroit, Zach Lavine kryesoi me 25 pikë, gjashtë asistime dhe dy blloqe.

Bullet janë në vendin e 25-të të veprës mesatare me 105.9 pikë në lojë, dhe ata do të përballen me të dytin në mbrojtje Celtics, duke lejuar 104.4 pikë për konkursin. Bullet janë në vendin e 25-të në kërcimet me 43.3 dhe 21-të në asistime me 23.0 për lojë.

Ndërkohë, Boston Celtics ka luftuar për tu pajtuar me ofendimet në lojërat e fundit, por kanë parë një lojë të mirë kundër New Orleans me një fitore 104-105 në shtëpi. Celtics pati një 55% të mirë nga dyshemeja dhe mbajti ekipin e vizitorëve në 40%. Jayson Tatum drejtoi Celtics me një pikë të lartë në karrierë 41 pikë me gjashtë kërcime, katër asistime dhe tetë vjedhje. Dhe ka një karrierë të lartë prej gjashtë tre treguesish.

Këtë sezon Celtics është në vendin e 14-të në sulm mesatarisht 111.4 pikë për lojë dhe do të përballet me Chicago Bulls 12-të në mbrojtje, duke lejuar 107.7 pikë për konkurs. Celtics janë në vendin e 10 në kërcimet me 46.0 dhe të 19-ta në asistime me 23.1 për lojë.

Në këtë ndeshje pashë që Ekipi i Boston Celtics ishte më i mirë se Chicago Bulls, Boston ishte në gjendje të kapërcejë një stërvitje të humbur me tre ndeshje dhe t’i jepte një fitore të mrekullueshme, Boston më të qetë se Chicago Bulls. Celtics ka fituar tetë nga ndeshjet e fundit të tyre kokë më kokë në TD Garden. Bulls mund ta kishin dhënë një lojë të mirë, por ishte më e lehtë për Celtics të fitonte.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]