Paraqitja, parashikimi dhe zgjedhja e NBA-Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks
Data: e Mërkurë, 4 Mars 2020
Koha: 7:00 PM ET
Vendi: Forumi Fiserv
Zgjidh: Milwaukee Bucks -11.5 në 1xbet
Mbi / Nën: nën 221.5 në 1xbet

Do të shoh këtu një mundësi të shkëlqyeshme për Milwaukee Bucks të fitojë dhe të mbulojë përhapjen. Milwaukee është një nga kundërshtarët më të ashpër sot në NBA, veçanërisht, dhe në fushën e tyre shtëpiake, Indiana Pacers kanë një lojë të mirë, por unë nuk i shoh ata se si mund të ndalojnë Antetokounmpo dhe Bucks. Për më tepër, mbrojtja e Bucks ka qenë më e fortë se ajo e Indianës, pasi mposhti Milwaukee të Indianës në ndeshjen e tyre të mëparshme, që është një kohë që Bucks të rikuperohet. Kështu që në këtë lojë, unë kam Milwaukee Bucks.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]