Paraparje, Parashikim dhe Zgjedhje NBA-Brooklyn Nets vs Wizards Wizards

Brooklyn Nets vs Wizards Wizards
Data: e Mërkurë, 26 Shkurt 2020
Koha: 7:00 PM ET
Vendi: Capital One Arena, Washington, D.C
Zgjedh: Mbi 235.5 në 1XBet
Mbi / Nën: Mbi 235.5 në 1XBet

Brooklyn dhe Washington do të takohen sot e Mërkurë. Të dy skuadrat janë me ritme të shpejta, Uashingtoni mesatarisht 103.1 zotërime në 48 minuta dhe është i gjashti në ligë, ndërsa Rrjetat janë mesatarisht 101.3 në 48 minuta dhe i dhjeti në ligë. Dy skuadrat me siguri do të shënojnë pikë të larta, me Wizards ka një stil të dobët mbrojtjeje ndërsa ata shënojnë më shumë pikë. Beal postoi 53 pikë kundër Chicikagos dhe 55 për Milwaukee. Kështu që parashikimi im për këtë ndeshje ka përfunduar / nën rezultatin.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]