NBA-Utah Jazz vs Miami Heat Previzualizare, Predicție și Scoruri

Utah Jazz vs Miami Heat
Data: miercuri, 12 februarie 2020
Ora: 8:30 PM EST
Loc de desfășurare: Vivint Smart Home Arena, Salt Lake City
Alegeri: în Utah Jazz -4,5 în 1xbet
Handicap asiatic: -4,5 în 1xbet

Miami Heat va călători în Utah pentru a cincea lor deplasare pe drum după ce a învins luni Golden State Warriors. Jimmy Butler a revenit la meci cu 21 de puncte, în timp ce Jae Crowder s-a descurcat bine pentru Heat, cu o medie de 10 puncte și 6,3 recuperări, în timp ce Bam Adebayo a avut un impact substanțial asupra echipei cu trei. Dublu-dublu în cele patru jocuri. The Heat înregistrează 111,9 puncte și este al cincilea în clasamentul general, ținându-și adversarii la 108,2 puncte.

Utah Jazz se va confrunta cu Miami Heat în avans, după ce a învins pe Dallas Mavericks în jocul lor de drum, când Miami i-a învins în decembrie anul trecut cu un scor de 107-104. Jazzul are cinci victorii în precedentele zece jocuri, Donovan Mitchell a jucat solid în acest sezon cu o medie de 24,3 puncte pe meci, Jazz are o medie de 111,2 puncte în acest sezon al șaisprezecelea clasament general. El deține adversarul la 107,3 ​​puncte a opta în general.

În prezicerea mea, acest joc este prea aproape, dar Jazz are prea puțin avantaj decât curtea de acasă. Miami Heat s-au săturat de unii împotriva jocului de călătorie rutieră, iar jucătorului îi lipsește accidentări, deoarece Jazz-ul este fierbinte să câștige. Deci, în acest meci cu Utah Jazz.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]