NBA-Utah Jazz vs Miami Heat Preview, Ramalan dan Pilihan

Utah Jazz vs Miami Heat
Tarikh: Rabu, 12 Februari, 2020
Masa: 8:30 petang EST
Tempat: Vivint Smart Home Arena, Salt Lake City
Pilihan: di Utah Jazz -4.5 dalam 1xbet
Handicap Asia: -4.5 dalam 1xbet

Miami Heat akan pergi ke Utah untuk permainan kelima mereka selepas mengalahkan Golden State Warriors pada hari Isnin. Jimmy Butler kembali ke permainan dengan 21 mata, sementara Jae Crowder melakukannya dengan baik untuk Heat dengan purata 10 mata dan 6.3 rebound manakala Bam Adebayo memberi impak besar kepada pasukan dengan tiga. Double-double dalam empat perlawanan mereka. The Heat mencatatkan 111.9 mata dan kelima dalam kedudukan keseluruhan, memegang lawan mereka untuk 108.2 mata.

Utah Jazz akan menghadapi pendahulu Miami Heat selepas mengalahkan Dallas Mavericks dalam permainan jalan mereka ketika Miami mengalahkan mereka pada Disember lalu dengan skor 107-104. Jazz mempunyai lima kemenangan dalam sepuluh perlawanan terakhir mereka, Donovan Mitchell mempunyai permainan yang kukuh pada musim ini dengan purata 24.3 mata setiap permainan, Jazz adalah rata-rata 111.2 mata musim ini keenam belas dalam kedudukan keseluruhan. Ia memegang lawan pada 107.3 mata keseluruhan kelapan.

Dalam ramalan saya, permainan ini terlalu dekat, tetapi Jazz mempunyai sedikit kelebihan selain dari rumah. Miami Heat bosan dengan beberapa perlawanan menentang permainan perjalanan, dan pemain tidak mengalami kecederaan ketika Jazz panas untuk menang. Jadi dalam perlawanan ini dengan Utah Jazz.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]