NBA-Utah Jazz vs Miami Heat Preview, прогнози и избори

Юта Джаз срещу Маями Хийт
Дата: сряда, 12 февруари 2020 г.
Час: 20:30 EST
Място: Арена Vivint Smart Home, Солт Лейк Сити
Мотиви: в Юта Джаз -4,5 в 1xbet
Азиатски хендикап: -4,5 в 1xbet

Топлината в Маями ще отпътува за Юта за петия си мач на пътешествие, след като в понеделник побеждава Golden State Warriors. Jimmy Butler се завърна в играта с 21 точки, докато Jae Crowder се справи добре за Heat със средни 10 точки и 6.3 борби, докато Bam Adebayo оказа значително влияние върху отбора с три. Двойно-двойно в четирите им мача. Топлината вкарва 111,9 точки и е пета в общото класиране, като държи опонентите си на 108,2 точки.

Джазът на Юта ще се изправи срещу Маями Хийт в аванс, след като победи Далари Маверикс в своята пътна игра, когато Маями ги победи миналия декември с резултат 107-104. Джазът има пет победи в предишните си десет мача, Донован Мичъл има солидна игра през този сезон средно 24,3 точки на мач, Джазът е средно 111,2 точки този сезон, шестнадесети в общото класиране. Той държи опонента на 107.3 точки осми като цяло.

По мое предсказване тази игра е твърде близка, но джазът има малко предимство освен домашния корт. В Маями Хийт са уморени някои срещу играта на пътешествия и играчът няма контузии, тъй като джазът е горещ за победа. Така че в този мач с Юта Джаз.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]