NBA-San Antonio Spurs és New Orleans Pelicans előnézet, előrejelzés és válogatás

San Antonio Spurs vs New Orleans Pelicans
Dátum: 2020. január 22., szerda
Idő: 21:30 ET
Helyszín: Smoothie King Center, New Orleans
Válogatás: San Antonio Spurs -3.5 az 1XBet-ben
Ázsiai hendikep: -3,5 tét az 1XBet-re

A Spurs csapata felépült, miután a múlt vasárnap a 107-102-es otthonában megverte a Miami Heat-t. Spurs tandem DeMar DeRozannak 20, LaMarcus Aldridgenek pedig 21 pontja volt a Heat lendületének megtörésére. Patty Mills és Marcu Belinelli együttesen szereztek 30 pontot a padról. A korábbi Toronto Raptors DeRozan átlagosan 27,2 pontot kapott, 59% -kal a lövöldözés után a tereptől, míg Aldridge átlagosan 19,0 pontot kap, 50,7% -kal.

A Pelikánok a Spurs felé fordulnak, amikor Zion Williamson visszatér a 2019. évi NBA-tervezet legfontosabb válogatásáig, ez egy mérföldkő a pelikánok számára, mivel Brandon Ingram vezet a Pelikánokhoz, átlagosan játékonként 25,6 ponttal.

A mérkőzés előrejelzése szerint a Spurs hazamegy a győzelemmel, a Spurs-nak két egészséges szupersztárja és kettő van a padról, akik gólt szerezhetnek a bíróságon, szemben a Pelicans-kel, akik olyan játékosok sérüléseit szenvedték, mint Okafor, Jrue Holiday és JJ. Ezeknek a játékosoknak a Redickje jelentős tényező a pelikánok segítésében, de hogyan tudják megtenni, ha nem a pályán vannak? Ez egy egyszerű győzelem a Spurs csapat számára.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]