NBA-Philadelphia 76ers vs Atlanta Hawks Previzualizare, Predicție și Scoruri

Philadelphia 76ers vs Atlanta Hawks
Data: joi, 30 ianuarie 2020
Ora: 19:35 EST
Locul desfășurării: Philips Arena, Atlanta
Alegeri: Philadelphia 76ers în 1XBet
Handicap asiatic: -7,5 în 1XBet

Cei de la Philadelphia 76ers caută o altă victorie pentru a se ridica în clasament și vor încerca să-i bată pe Atlanta Hawks ca o etapă a celei de-a treia victorii directe, joi seară. Cei de la Sixers au obținut victorii din spate asupra Golden State Warriors și Los Angeles Lakers. Încă o dată, vor încerca să continue acea victorie asupra lui Hawks, cu o pierdere nesigură de 130-114 la Toronto Raptors. Joel Embiid a marcat 24 de puncte la întoarcerea la joc, purtând un tricou numărul 24 în memoria legendarului NBA, Kobe Bryant. Cei de la Sixers au câștigat șase din ultimele lor șapte jocuri, inclusiv victorii din spate asupra Golden State Warriors și Lakers. The Sixers nu a jucat bine în infracțiune, dar revenirea lui Embiid este un lucru excelent pentru echipă.

Între timp, The Atlanta Hawks s-au luptat în ofensă și în apărare, iar acum își caută ritmul potrivit pentru echipă. Dacă Trae Young și John Collins nu lucrează pentru Hawks, vor merge prea departe pentru a câștiga împotriva celor de la Sixers, iar o alta este că modul în care vor opri Sixers când vine vorba de apărare, în special și Joel Embiid va juca pentru Sixers. Prejudiciul actual al lui Jabari Parker a avut un impact semnificativ asupra falcilor.

În prezicerea mea, cei de la Sixers au avantajul acestui meci, în special și Embiid este din nou în joc, iar Jabari Parker de la Falcii este accidentat. Sunt la meciul de la Philadelphia 76ers în acest meci.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]