NBA-Philadelphia 76ers vs Atlanta Hawks Preview, Ramalan dan Pilihan

Philadelphia 76ers vs Atlanta Hawks
Tarikh: Khamis, 30 Januari, 2020
Masa: 7:35 petang EST
Tempat: Philips Arena, Atlanta
Pilihan: Philadelphia 76ers dalam 1XBet
Asian Handicap: -7.5 dalam 1XBet

Philadelphia 76ers mencari satu lagi kemenangan untuk bangkit dan akan cuba mengalahkan Atlanta Hawks sebagai batu loncatan untuk kemenangan berturut-turut ketiga mereka pada Khamis malam. Sixers memperoleh kemenangan ke atas Golden State Warriors dan Los Angeles Lakers. Sekali lagi, mereka akan cuba meneruskan kemenangan ke atas Hawks yang datang dari kehilangan 130-114 kepada Toronto Raptors. Joel Embiid menjaringkan 24 mata ketika kembali ke permainan, memakai jersi nombor 24 dalam ingatan kisah terakhir NBA Kobe Bryant. The Sixers telah memenangi enam daripada tujuh perlawanan terakhir mereka, termasuk menang belakang ke atas Golden State Warriors dan Lakers. The Sixers tidak bermain dengan baik dalam kesalahan itu, tetapi pulangan Embiid adalah perkara yang sangat baik untuk pasukan.

Sementara itu, The Atlanta Hawks telah berjuang dalam pelanggaran dan pertahanan, dan mereka kini mencari irama kanan mereka untuk pasukan. Jika Trae Young dan John Collins tidak bekerja untuk Hawks, mereka akan pergi terlalu jauh untuk menang menentang Sixers, dan yang lain adalah bagaimana mereka akan menghentikan Sixers ketika pertahanan, terutama dan Joel Embiid akan bermain untuk Sixers. Kecederaan semasa Jabari Parker telah memberi impak besar kepada Hawks.

Dalam ramalan saya, Sixers mempunyai kelebihan dalam perlawanan ini, terutamanya dan Embiid kembali dalam permainan, dan Jabari Parker dari Hawks cedera. Saya berada di Philadelphia 76ers dalam perlawanan ini.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]