NBA-Philadelphia 76ers vs Atlanta Hawks najava, prognoze i tipovi

Philadelphia 76ers i Atlanta Hawks
Datum: 30. januar 2020
Vrijeme: 19:35 EST
Mesto održavanja: Philips Arena, Atlanta
Odabir: Philadelphia 76ers u 1XBetu
Azijski hendikep: -7,5 u 1XBet

Philadelphia 76ers traže još jednu pobjedu da bi se uspjeli pobijediti na tabeli i pokušati će svladati Atlanta Hawks kao odskočnu dasku do svoje treće prave pobjede u četvrtak navečer. Sixersi su zaradili uzvratne pobjede nad Golden State Warriorsima i Los Angeles Lakersima. Još jednom, pokušat će nastaviti tu pobjedu nad Sokolima, slaveći gubitak od 130-114 od Toronto Raptorsa. Po povratku u igru ​​Joel Embiid postigao je 24 poena, noseći dres sa brojem 24 u znak sjećanja na pokojnog NBA legende Kobea Bryanta. Sixersi su osvojili šest od svojih posljednjih sedam utakmica, uključujući pobede uzvratne pobjede nad Golden State Warriorsima i Lejkersima. Sixersi nisu igrali dobro u prekršaju, ali povratak Embiida je odlična stvar za tim.

U međuvremenu, Atlanta Hawksi su se mučili u napadu i obrani i sada traže svoj pravi ritam za ekipu. Ako Trae Young i John Collins ne budu radili za Hawksa, otići će predaleko da bi pobijedili protiv Sixersa, a drugo je kako će zaustaviti Sixersa kada je u pitanju odbrana, posebno Joel Embiid će igrati za Sixers. Trenutna povreda Jabari Parker imala je znatan utjecaj na Sokolove.

Po mom predviđanju, prednost Sixersa ima u ovom meču, posebno Embiid je u igri, a Jabari Parker of the Hawks je povrijeđen. Nalazim se na Philadelphiji 76ersu u ovom meču.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]