NBA-Philadelphia 76ers és Atlanta Hawks előnézet, előrejelzés és válogatás

Philadelphia 76ers vs Atlanta Hawks
Dátum: 2020. január 30., csütörtök
Idő: 07:35 EST
Helyszín: Philips Arena, Atlanta
Válogatás: Philadelphia 76ers az 1XBet-ben
Ázsiai hendikep: -7,5 az 1XBetben

A Philadelphia 76ers újabb győzelemre vágyik, hogy emelkedjen a ranglistán, és megpróbálja legyőzni az Atlanta Hawks-ot, mint lépcsőfokot a harmadik egyenes győzelmükhöz csütörtök este. A Sixers egymással párhuzamos győzelemre jutott az Golden State Warriors és a Los Angeles Lakers ellen. Megint megpróbálják folytatni ezt a győzelmet a Hawks felett, amely egy nagyon rossz 130-114-es veszteséget okoz a Toronto Raptorsnak. Joel Embiid 24 pontot szerzett a játékba való visszatérésekor, a 24. számú mezben viselve az NBA késő legendájának Kobe Bryant emlékének. A Sixers az utóbbi hét játékból hatot nyert, köztük a Golden State Warriors és a Lakers elleni páros győzelmeket. A Sixers nem játszott jól a támadásban, de Embiid visszatérése kiváló dolog a csapat számára.

Eközben az Atlanta Hawks küzdött a támadás és a védelem terén, és most a megfelelő ritmust keresik a csapat számára. Ha Trae Young és John Collins nem működnek a Hawksnál, akkor túl sokat fognak nyerni a Sixers ellen, és egy másik az, hogy miként állítják meg a Sixers-t, ha a védelemről szól, és különösen Joel Embiid játszik a Sixers-en. Jabari Parker jelenlegi sérülése jelentős hatással volt a Hawksra.

Jóslatom szerint a Sixersnek van előnye ebben a meccsben, főleg, ha Embiid visszatért a játékba, és Jabari Parker a Hawks-ból megsérült. A Philadelphia 76ers-en vagyok ebben a meccsben.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]