NBA-Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets előnézet, előrejelzés és válogatás

Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets
Dátum: 2020. január 20, hétfő
Idő: 17:00 Et
Helyszín: Toyota Center
Válogatás: Houston Rockets -6.5 az 1XBetben
Ázsiai hendikep: -6,5 in 1xBet

Az Oklahoma City Thunder 119-106 ponttal legyőzte a Portland Trail Blazers játékost, és most felveszi a Houston Rockettet. A Thunder az utóbbi öt játék közül kettőt nyert, és hetedik a nyugati konferencián. A Thunder játékonként átlagosan 109,4% -ot tesz ki, 46,6% -ot a mezőből és 34,4% -át a háromból. A Thunder csapatban öt játékos szerepelt dupla ábrákban, Shai Gilgeus-Alexander vezetésével. Egy játék átlagosan 20 pontot szerzett 5,8 lepattanóval és 3,1 segédrel.

Eközben a Houston Rockets három egyenes vereséget szenvedett és reméli, hogy megállítja a rossz szerencsét. Houston a hatodik a nyugati konferencián és 14-6 otthoni otthona a szezonban. Houston átlagosan 118,7 pontot kap, 45,2 százalékkal a padlótól és 34,8 százalékkal háromtól. A Rockettet James Harden vezette, aki átlagosan 37,1 pontot tartalmaz meccsenként 6,2 lepattanót és 7,4 gólpasszt. A Rockets játékosainak hat számjegyű gólt szereztek.

A mérkőzés előrejelzésekor a Houston Rockets jobb, mint a Thunder. Három egyenes vereségben lehetett. A statisztikák és a játékosok szempontjából mégis jobbak, mint a Thunder, plusz a győzelem százaléka magasabb egy otthoni játékban. A Thunder védelme erős, de a rakéták erősebbek, amikor a támadásra kerülnek.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]