NBA-Milwaukee Bucks vs New Orleans Pelicans Previzualizare, predicție și alegeri

Milwaukee Bucks împotriva pelicanilor din New Orleans
Data: marți, 4 februarie 2020
Ora: 19:35 EST
Locul de desfășurare: Smoothie King Center, New Orleans
Alegeri: Milwaukee Bucks -6,5 în 1xbet
Handicap asiatic: -6,5 în 1xbet

Bucksul Milwaukee se va îndrepta spre Centrul Smoothie King pentru a face față pelicanilor marți seară. Milwaukee a ieșit din victorie în fața Suns 129-108 săptămâna trecută. Față de Bucks, după ce a fost învinsă de Denver vineri seară și recuperarea împotriva Sunshine Phoenix, Bucks sunt la 49,5 la sută din teren. Giannis Antetokounmpo a condus Milwaukee cu 30 de puncte, 13,1 recuperări și 5,8 asistențe în acest sezon, The Bucks este obiectivul meu de 48,4% ca echipă în acest sezon. În al patrulea rând din trei, care a oferit 13,9 la sută per concurs, George Hill a suferit o accidentare la coaja și nu a putut juca câteva jocuri.

Între timp, pelicanii din New Orleans au avut trei victorii directe înainte de a pierde la rachetele din Houston. Pelicanii se află la 11,5 jocuri în spatele Houston pentru primul loc; se află pe locul 12 în tabloul din playoff-ul Conferinței de Vest, pelicanii sunt pe locul șase în liga în ceea ce privește infracțiunea cu o medie de 115,1 puncte pe meci în acest sezon. Al 6-lea la revenire, în medie 46,4 table pe concurs și al optulea în asistențe, cu o medie de 25,7 la sută pe meci. Brandon Ingram conduce pelicanii în medie cu 24,9 puncte, 6,4 recuperări și 4,3 asistențe pe meci.

În acest joc, Bucks are avantajul pelicanilor, deoarece pelicanii nu pot opri atacul Milwaukee, așa că în acest meci, sunt de partea Milwaukee.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]