NBA-Milwaukee Bucks vs New Orleans Pelicans Preview, Ramalan dan Pilihan

Milwaukee Bucks vs New Orleans Pelicans
Tarikh: Selasa, 4 Februari, 2020
Masa: 7:35 petang EST
Tempat: Smoothie King Centre, New Orleans
Pilihan: Milwaukee Bucks -6.5 dalam 1xbet
Handicap Asia: -6.5 dalam 1xbet

Milwaukee Bucks akan menuju ke Pusat Smoothie King untuk menghadapi Pelicans pada malam Selasa. Milwaukee adalah di luar kemenangan di atas Suns 129-108 minggu lalu. Terhadap Bucks, setelah dikalahkan oleh Denver pada malam Jumaat dan bangkit melawan Phoenix Suns, Bucks 49.5 peratus dari lapangan. Giannis Antetokounmpo mengetuai Milwaukee dengan 30 mata, 13.1 rebound, dan 5.8 membantu musim ini, The Bucks adalah matlamat lapangan saya 48.4 peratus sebagai satu pasukan musim ini. Keempat daripada tiga memberikan 13.9 peratus per pertandingan, George Hill mengalami kecederaan hamstring dan tidak dapat bermain beberapa permainan.

Sementara itu, Pelicans New Orleans mempunyai tiga kemenangan lurus sebelum kalah kepada Rockets Houston. Pelikan adalah 11.5 perlawanan di belakang Houston untuk tempat teratas; mereka tempat ke-12 dalam playoff persidangan Barat, Pelicans berada di tangga keenam dalam liga dengan mencatatkan kesalahan dengan purata 115.1 mata setiap perlawanan musim ini. 6th dalam rebounding, rata-rata 46.4 papan per pertandingan dan kelapan dalam membantu purata 25.7 peratus setiap permainan. Brandon Ingram mendahului Pelicans dengan purata 24.9 mata, 6.4 rebound, dan 4.3 assists per permainan.

Dalam permainan ini, Bucks mempunyai kelebihan terhadap Pelicans kerana Pelicans tidak dapat menghentikan serangan Milwaukee, jadi dalam perlawanan ini, saya berada di sisi Milwaukee.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]