NBA-Milwaukee Bucks i New Orleans Pelicans Premijer, predviđanja i odabiri

Milwaukee Bucks i New Orleans Pelicans
Datum: utorak, 4. februara 2020
Vrijeme: 19:35 EST
Mjesto održavanja: Smoothie King Center, New Orleans
Tip: Milwaukee Bucks -6,5 u 1xbet
Azijski hendikep: -6,5 u 1xbetu

Milwaukee Bucks uputit će se u centar Smoothie Kinga kako bi se u utorak navečer suočio s Pelikanima. Milwaukee je bez pobjede nad Sunsima 129-108 prošle sedmice. Protiv Bucksa, nakon što su u petak navečer poraženi od Denvera i oporavljeni od Phoenix Sunsa, Bucksi su sa terena 49,5 posto. Giannis Antetokounmpo vodio je Milwaukee sa 30 poena, 13,1 skokova i 5,8 asistencija ove sezone, The Bucks su moj terenski cilj od 48,4 posto u ekipi ove sezone. Četvrti od tri koji su dali 13,9 posto po takmičenju, George Hill pretrpio je ozljede koljena i nije mogao igrati nekoliko utakmica.

U međuvremenu, New Orleans Pelicans ostvarili su tri izravne pobjede prije poraza od Houston Rocketsa. Pelicans su sa 11,5 utakmica iza Houstona, za prvo mjesto; oni su 12. mjesto na slici doigravanja zapadne konferencije, Pelikani su šesti u ligi po učinjenom prekršaju s prosjekom 115,1 bodova po utakmici u ovoj sezoni. Šesti u skoku, sa prosjekom 46,4 dasaka po takmičenju, a osmi u asistenciji s prosjekom 25,7 posto po utakmici. Brandon Ingram vodi Pelicans prosječno sa 24,9 poena, 6,4 skokova i 4,3 asistencije po utakmici.

U ovoj igri Bucksi imaju prednost u odnosu na Pelikance jer Pelikani ne mogu zaustaviti napad Milwaukeeja, tako da sam u ovom meču na strani Milwaukeeja.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]