NBA-Miami Heat vs Brooklyn Nets előnézet, előrejelzés és válogatás

Miami Heat vs Brooklyn Nets
Dátum: 2020. január 10., péntek, ET
Idő: 19:00 ET
Helyszín: Barclay Center
Válogatás: Miami Heat Bet az 1XBET-en
Ázsiai hendikep: Miami Heat -3,5 a Betwinnerben

A Miami Heat és a Brooklyn Nets pénteken áll szemben. A Heat vezet a délkeleti részleget. A Heat az elmúlt tíz játékból nyolcot nyert, és második helyezett lett a keleti konferencián. A Heat 111,4 pontot szerez, és 37,8 százalékkal a harmadik helyen állnak. A Miami Heat csapatának olyan játékosai vannak, akik dupla számjegyeket szereznek Jimmy Butler vezetésével, akik átlagosan 20,2 pontot tartalmaznak játékonként.

Eközben a Brooklyn Nets az Atlanti-óceán divízió rangsorában negyedik, a nyolcadik pedig a keleti konferencián. Kyrie Irving őr még mindig nem tud játszani vállsérülés miatt, és nincs időbeosztás a visszatérésére. A hálók átlagosan 109,6 pontot szereztek, és 43, o7 százalékot a padlóról és 32,8 százalékot lövött a padlóról. A hálókat Spencer Dinwiddie vezeti, aki átlagosan 22,4 pontot kapott meccsenként, 5,4 lepattanóval és 6,2 gólpasszal ebben a szezonban.

A mérkőzésemre azt jósoltam, hogy a Miami Heat csapatának egészségesebb beosztása van, mint a neteké. A Heat csapat a játék lendületében van, míg a hálókat játékos sérülések szenvedik. A Heat pad játékosa mélyebb, mint a Nets, és szilárdabb újoncja, mint a Nets.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]