NBA-Memphis Grizzlies vs Atlanta Hawks Paraprakisht, Parashikimi dhe Zgjedhje

Memphis Grizzlies vs Atlanta Hawks
Data: e hënë, 2 Mars 2020
Koha: 7:30 PM ET
Vendi: Arena në fermën shtetërore
Zgjedh: Memphis Grizzlies +2.5 në 1xbet
Mbi / Nën: Mbi 239.5 në 1xbet

Në këtë ndeshje, unë do të preferoja Memphis Grizzlies pasi Atlanta Hawks duken mirë në disa nga lojërat e tyre në shtëpi, por kjo është një lojë e fortë rrugore për Memfisin që udhëhiqet nga rishtari Ja Morant. Atlanta Hawks ka një nga shfaqjet më të këqija në mbrojtje këtë sezon, pasi Grizzlies kanë një sulm të ekuilibruar dhe mbrojtje deri më tani, kështu që kjo lojë ka një shans të mirë për të fituar skuadrën e Memfis.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]