NBA-Denver Nuggets vs New Orleans Pelicans Previzualizare, Predicție și Alege

NBA-Denver Nuggets vs Pelicanii din New Orleans
Data: miercuri, 24 ianuarie 2020
Ora: 20:00 ET
Locul de desfășurare: Smoothie King Center, New Orleans
Alegeri: Denver Nuggets +3,5 în 1XBet
Handicap asiatic: +3.5 pariați pe 1XBet

Denver Nuggets vine cu o pierdere la rachetele din Houston, miercuri. Au un record de 30-14 și al patrulea în vest. Nuggets are probleme cu accidentările jucătorilor, cum ar fi Paul Millsap, Jamal Murray și selecția de proiect din 2019, Bol Bol. Jokic a făcut, de asemenea, un dublu dublu19 puncte 10 asistări la 12 recuperări împotriva Houston, ceea ce nu a fost suficient deoarece unii dintre jucătorii lor nu au oferit prea mult ajutor echipei. Nuggets-urile își pierd greu jucătorii care încep să joace.

Între timp, pelicanii din New Orleans au ceva de înveselit pe Zion Williamson se întoarce la joc, dar au căzut și la San Antonio Spurs miercuri, 121-117. Zion a marcat 22 de puncte în 18 minute. Pelicanii au fost 2-3 în ultimele cinci partide și 8-14 în general. Brandon Ingram este principalul golgheter al pelicanilor cu o medie de 25,5 puncte în 34,7 minute pe meci.

Denver are 13-8 în jocul lor de drum, în timp ce pelicanii sunt 8-14 acasă. Această luptă arată că echipa Pelican este mai sănătoasă. Cu toate acestea, nu sunt capabili să subestimeze capacitatea lui Denver de a lupta în ciuda accidentărilor jucătorilor și rămân pe locul patru în vest. Pelicanii au o mulțime de turnuri și jocuri sloppy care ar putea fi un avantaj pentru Nuggets. Previziunea mea este că Denver va fi singura victorie asupra pelicanilor.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]