NBA-Denver Nuggets vs New Orleans Pelicans előnézet, előrejelzés és válogatás

NBA-Denver Nuggets vs New Orleans Pelicans
Dátum: 2020. január 24., szerda
Idő: 20:00 ET
Helyszín: Smoothie King Center, New Orleans
Válogatás: Denver Nuggets +3.5 az 1XBet-ben
Ázsiai hendikep: +3,5 tét az 1XBet-en

A Denver Nuggets szerdán veszteséget szenved a Houston Rockets számára. Rekordjuk 30–14, negyedik nyugaton. Az Nuggets-nek olyan problémái vannak a játékosok sérüléseivel, mint Paul Millsap, Jamal Murray és a 2019. évi válogatott Bol Bol. Jokic szintén hármas dupla19 pontot kapott, 10 gólpasszal 12 lepattanót hozott fel Houston ellen, ami nem volt elég, mivel néhány játékos nem nyújtott sok segítséget a csapatnak. A Nuggets-nek nehézségei vannak a kezdő játékosok elvesztésével.

Eközben a New Orleans Pelikánoknak valami felvidítaniuk kell, hogy Zion Williamson visszatér a játékba, de ők is a San Antonio Spurs-ba estek a 121-117-es szerdán. Zion 22 pontot szerzett 18 perc alatt. A pelikánok az utóbbi öt játékban 2-3 voltak, és otthonuk összesen 8-14 voltak. Brandon Ingram a Pelicans vezető gólszerzője, átlagosan 25,5 pontot hozva 34,7 perc alatt játékonként.

Denver 13-8 éves a közúti játékban, míg a pelikánok 8-14 éves otthonukban vannak. Ez a harc azt mutatja, hogy a pelikán csapat egészségesebb. Nem tudják alábecsülni Denver harcképességét, a játékosok sérülései ellenére, és a negyedik helyen maradnak Nyugaton. A pelikánoknak nagyon sok a forgalma és a hanyag játék, ami előnyt jelenthet a Nuggets számára. Arra számítottam, hogy Denver lesz az egyetlen győzelem a Pelikánok felett.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]