NBA-Chicago Bulls vs Philadelphia 76ers előnézet, előrejelzés és válogatás

Chicago Bulls vs Philadelphia 76ers
Dátum: 2020. január 17., péntek
Idő: 07:05 EST
Helyszín: Wells Fargo Center, Philadelphia
Ázsiai hendikep: -7,5 1xbetben
Válogatás: Philadelphia -7,5 1xbetben

A Chicago Bulls és a Philadelphia 76ers péntek este találkozik a Philadelphiai Wells Fargo Központban.

A bika úton van és Philadelphiába utazik, miután megverte a Wizards 115-106-os győzelmét egy otthoni játékban szerda este. A harmadik Bika és a Központi Divízió kiegyenlítése révén Zach Lavine 30 ponttal, hét lepattanóval és hét gólpasszal vezette csapatait a Varázslók legyőzéséhez. A Bika a bajnokság 25. helyezettje a szezonban elkövetett bűncselekményről. Egy játékonként átlagosan 106 pontot kapnak, míg a Bika a védelmi bajnokságban a 10. helyen áll, versenyenként 107,7 pontot adva. Mivel Lavine ebben az évben játékonként átlagosan 24,6 pontot kap, a Bulls-nak valamilyen játékos támogatásra van szüksége ahhoz, hogy lépést tartson a Philadelphia riválisaival, mint például Otto Porter Jr., átlagban 11,2 pont és 9,9 lepattanó. És Thaddeus Young, játékonként 9,1 pontot adva.

Eközben Philadelphia visszatér a cselekvésbe, miután legyőzte a Brooklyn Nets-t, a Philadelphiai harmadik atlanti divízióban és a hatodik a keleti konferencián. A 76ers a bajnokságban a 20. helyen áll, évente átlagosan 109,1 pontot szolgáltatva. Hatodik a védelemben, amikor versenyenként 105,7 pontot adnak fel, Joel Embiid vezet a Philadelphia csapathoz, átlagosan 23,4 ponttal, 12,3 lepattanóval és 3,3 gólpasszal. Ugyanakkor Ben Simmons átlagosan 15,3 pontot, 7,6 lepattanót, 8,4 gólpasszt és 2,2 lopást szerez egy játékban. Philadelphia a nyolcadik helyen áll a meccsben elért cél százalékában, 46,9 százalékkal. Eközben Embiid műtét alatt áll az ujjra szakadt ligamentumán, és várhatóan néhány hét elmarad.

Ennek a küzdelemnek az előrejelzése az az, hogy Philadelphia többet tud majd nyerni, mint a Bull, még Joel Embiid nélkül is, akiknek olyan játékosai vannak, akik nagyban hozzájárulhatnak a 76ers-hez, ami hiányzik a Chicago Bulls-tól. Philadelphia szilárd a hazai játékban, mivel a Bika olyan játékosokat keres, akik segítséget nyújthatnak a csapatukhoz.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]