BSV SW Rehden vs HSC Hannover Paraprakisht, Parashikimi dhe Zgjedhje

BSV SW Rehden vs HSC Hannover
Data: 16 shkurt 2020
Kategoria: Futbolli gjerman
Zgjedh: HSC Hannover në 1xbet
Handikap Aziatik: 2.37 në 1xbet

Në këtë ndeshje, unë do të preferoja HSC Hannover mbi Rehden pasi mbrojtja e Rehden nuk ka qenë aq aktive që nga viti 2019. Për më tepër, ata ka më shumë të ngjarë të humbasin gola, që do të thotë se nuk janë të gatshëm për luftë. HSC Hannover, ndërkohë, është më i fortë sot dhe sheh motivin për të fituar. Ata kanë treguar përmirësim të ndjeshëm në dhjetor. Kështu që kjo luftë është në HSC.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]