Boston Celtics vs Chicago Bulls Preview, Ramalan dan Pilihan

Boston Celtics vs Chicago Bulls
Tarikh: Isnin, 13 Januari, 2020
Masa: 7:35 malam
Tempat: TD Garden, Boston, Massachusetts
Pilihan: Taruhan Boston Celtics pada 1XBET
Asian Handicap: Boston -9.5 dalam 1XBET

Bulls Chicago berjaya menghalang kejutan enam perlawanan menentang Detroit Pistons. Kedudukan mereka sekarang adalah 14-26, dengan tempat ke-10 di Persidangan Timur. Terhadap Detroit, Zach Lavine dipimpin oleh 25 poin, enam assist, dan dua blok.

Bulls berada di tangga ke-25 dengan purata 105.9 mata setiap perlawanan, dan mereka akan menghadapi pertahanan kedua Celtics, membolehkan 104.4 mata setiap pertandingan. Bulls adalah 25 dalam rebound dengan 43.3 dan 21 dalam membantu dengan 23.0 setiap perlawanan.

Sementara itu, Boston Celtics telah bergelut untuk mengenalpasti kesalahan dalam perlawanan baru-baru ini, tetapi telah melihat permainan yang baik terhadap New Orleans dengan kemenangan rumah 104-105. Celtics mempunyai 55% baik dari lantai dan mengekalkan pasukan pelawat pada 40%. Jayson Tatum mengetuai Celtics dengan 41 mata dengan kerjaya yang tinggi dengan enam rebound, empat assist, dan sembilan steals. Dan mempunyai karir yang tinggi enam tiga pointer.

Musim ini, Celtics berada di tangga ke-14 dalam kesilapan purata 111.4 mata setiap perlawanan dan akan menghadapi Chicago Bulls ke-12 dalam pertahanan, yang membolehkan 107.7 mata setiap pertandingan. Celtics ke-10 dalam rebound dengan 46.0 dan ke-19 dalam membantu dengan 23.1 setiap perlawanan.

Dalam perlawanan ini, saya dapat melihat bahawa Boston Celtics Team lebih baik daripada Chicago Bulls, Boston mampu mengatasi tiga perlawanan kalah dan memberikan kemenangan yang luar biasa, Boston lebih santai daripada Chicago Bulls. Celtics telah memenangi lapan perlawanan terakhir mereka di TD Garden. The Bulls dapat memberikannya permainan yang bagus, tetapi lebih mudah bagi Celtics untuk mendapatkan kemenangan.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]