Boston Celtics és Chicago Bulls előnézet, előrejelzés és válogatás

Boston Celtics vs Chicago Bulls
Dátum: 2020. január 13., hétfő
Idő: 7:35
Helyszín: TD Garden, Boston, Massachusetts
Válogatások: A Boston Celtics az 1XBET-en fogadott
Ázsiai hendikep: Boston -9,5 az 1XBET-ben

A Chicago Bullsnak sikerült megakadályoznia egy hatjátékos vesztes sorozatot a Detroit Pistons ellen. Jelenlegi állása 14-26, a tizedik helyezett a keleti konferencián. Detroit ellen Zach Lavine 25 pont, hat gólpassz és két blokk vezetésével.

A Bika a 25. bűncselekményt ért el, átlagosan 105,9 ponttal egy játékonként, és a Celtics második oldalán áll szemben a védelemben, így versenyenként 104,4 pontot enged. A Bika 25. helyezett a visszapattanásban a 43,3-val, és a 21. helyezett a gólpasszal, 23,0-ra / játék.

Eközben a bostoni Celtics a legutóbbi játékok során küzdött a bűncselekmény ellen, ám jó játékot látott New Orleans ellen a 104-105-ös otthoni győzelemmel. A Celtics jó 55% -kal bírt a padlótól, és 40% -kal tartotta a vendégek csapatát. Jayson Tatum karrierjének 41 pontján vezette a Celticsot hat lepattanóval, négy gólpasszal és nyolc lopással. És hat kar-karrierje magas.

Ebben a szezonban a Celtics a 14. bűncselekményt kapja, játékonként átlagosan 111,4 pontot kapva, és a Chicago Bulls 12. védekezőjével szemben áll, így versenyenként 107,7 pontot tesz lehetővé. A Celtics 10. helyezett a lepattanóban a 46,0-os ponttal és a 19. helyezett a gólpasszal, 23,1-enként játékonként.

Ebben a meccsben láttam, hogy a Boston Celtics csapat jobb volt, mint a Chicago Bulls, Boston képes volt legyőzni egy három játék vesztes sorozatát, és csodálatos győzelmet adott, Boston nyugodtabb, mint a Chicago Bulls. A Celtics a TD Garden legutóbbi fej-mérkőzésének nyolcát nyerte meg. A Bika jó játékot adott volna neki, de a Celtics számára könnyebb volt a győzelem.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]