Сан Антонио Спурс вс Даллас Маверицкс – НБА преглед, прогнозе и типови

Сан Антонио Спурси (5-8) против Даллас Маверицкс (7-5)
Датум: Понедељак 18. новембра 2019. године
Време: 20:30 (ЕСТ)
Место одржавања: Америцан Аирлинес Центер Даллас, Тексас
Тип: Даллас Маверицкс 1,59 улог на 1КСБет

Екипа Сан Антонио Спурса тражи начин да спречи губитнички низ. Портланд Траил Блазерс победили су их у недељу резултатом 121-116; у понедељак Спурси ће се суочити са државним ривалом Далласом Маверицксом.

Спурсе предводи Демар ДеРозан, који просечно постиже 19,8 поена по утакмици, а такође је лидер у асистенцијама са Треи Лилесом, просечно 4,8 по утакмици, док је одскочио са 7,9 по утакмици. Играчи седам Спурса у просеку добијају двоцифрену помоћ да би помогли тиму.

Далас жели да забележи другу победу у понедељак против Спурса. Маверицкс је савладао браниоца првака Торонто Рапторсса резултатом 110-102, а Лука Дончић је убацио 26 поена и 15 скокова. Дончић је додао седам слободних бацања у четвртој четвртини како би повисио Мавсе против Торонто Рапторса, што им је донело предност 7-5.

Дончић је предводио водство голова, асистенција и скокова за Даллас, просјеку 28,5 поена, 10,7 скокова и 9,1 асистенција по утакмици. Кристапс Порзингис је био други по поена са просеком 18,8 поена по утакмици и блокирао је шут са просеком 2,4 по утакмици. Четворица Мавсових играча постигла су двоцифрен број.

Моје предвиђање за овај меч је да ће Даллас Маверицкс победити и покрити АТС који су урадили у својим последњим утакмицама. Сан Антонио Спурси борили су се и претрпели пет правих пораза и нису успели да покрију АТС у 4 од својих пет утакмица.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]