Преглед, предвидување и избор на НБА-Шарлот Хорнетс против Атланта Хоукс

Шарлот Хорнетс против Атланта Хоукс
Датум: понеделник, 9 март 2020 година
Време: 7:30 часот ЕТ
Место: Државна фарма арена
Избирање: Шарлот Хорнетс +4,5 во 1xbet

Атланта хоукс ја одржуваше играта цврсто кога беа на домашен терен 19-12-1 АТС, но најголем предизвик им беше слабата одбрана и нивниот пораз на последните пет натпревари. Во меѓувреме, Шарлот Хорнетс добро се претстави пред „Хоукс“ да се соочат, со „Хорнетс“ да одам 17-15 ATS на патот. Во последните пет натпревари на Хорнетс, тие загубија три АТС во игри на патиштата. Во овие две, видов дека Хорнетс игра подобро од Хоукс, така што во оваа игра бев во Хорнетс.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]