Преглед, предвидување и избор на НБА-Индијана Пејсерс против Милвоки Бакс

Индијана Пејсерс против Милвоки Бакс
Датум: среда, 4 март 2020 година
Време: 07:00 часот ЕТ
Место: Форус Форум
Избирање: Милвоки Бакс -11,5 во 1xbet
Над / под: под 221,5 во 1xbet

I’llе видам тука одлична можност Милвоки Бакс да ја добие победата и да го покрие ширењето. Милвоки е еден од најтешките противници денес во НБА лигата, особено, а на домашен терен, Индијана Пејсерс имаат добра игра, но не ги гледам како можат да ги сопрат Антетоканмпо и Бакс. Покрај тоа, одбраната на Бакс беше поцврста од онаа на Индијана, откако во претходниот натпревар го совладаа Милвоки на Индијана, што е време Бакс да се опорави. Значи, во оваа игра, имам Милвоки Бакс.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]