Преглед, предвидување и избор на НБА-Бруклин Нетс против Волшебниците од волшебници

Волшебници од Бруклин Нетс против Вашингтон
Датум: среда, 26 февруари 2020 година
Време: 07:00 часот ЕТ
Место: Капитал Една Арена, Вашингтон, Д.Ц.
Избирање: Над 235,5 во 1XBet
Над / Под: Над 235,5 во 1XBet

Бруклин и Вашингтон ќе се сретнат денес во среда. Двете екипи се брза, Вашингтон во просек има 103,1 посед на 48 минути и е на шестото место во лигата, додека Нетс се во просек од 101,3 на 48 минути и на десеттото место во лигата. Двете екипи сигурно ќе постигнат високи бодови, со „Волшебниците“ имаат слаб стил на одбрана додека постигнуваат повеќе поени. Бил објави 53 поени против Чикаго и 55 за Милвоки. Значи, моето предвидување за овој натпревар е завршено / под резултатот.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]