НБА-Сан Антонио Спърс срещу Ню Орлиънс Пеликанс Преглед, прогнози и снимки

Сан Антонио Спърс срещу Ню Орлиънс Пеликанс
Дата: сряда, 22 януари 2020 г.
Час: 21:30 ET
Място: Център на Smoothie King, Ню Орлиънс
Избира: Сан Антонио Спърс -3.5 в 1XBet
Азиатски хендикап: -3.5 залог на 1XBet

Екипът на “шпорите” се възстанови, след като миналата неделя победи Маями Хийт у дома 107-102. Тандемът на “шпорите” ДеМар ДеРозан имаше 20 точки, а ЛаМаркус Олдридж имаше 21 точки, за да прекъсне инерцията на Топлината. Пати Милс и Марку Белинели се комбинираха за 30 точки от пейката. Бившият Raptors на Торонто DeRozan е средно 27,2 точки с 59 процента на стрелба от полето, докато Олдридж е средно 19,0 точки с 50,7 процента стрелба.

Пеликаните ще се изправят срещу “шпорите” с завръщането на Сион Уилямсън като основен общ избор на черновата на НБА през 2019 г., основен камък за пеликаните, тъй като Брандън Инграм води Пеликаните средно с 25,6 точки на игра.

Моят прогноз за този мач е „шпорите“ да се приберат у дома с победа, „шпорите“ имат двама здрави суперзвезди и двама играчи на пейката, които могат да вкарат на корта за своя отбор, в сравнение с пеликанците, които претърпяха някои контузии на играчи като Окафор, Дрю Холидей и Дж. Дж. Redick тези играчи са важен фактор за подпомагане на пеликаните, но как могат да го направят, когато не са на корта. Това е лесна победа за отбора на “шпорите”.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]