НБА-Пхиладелпхиа 76ерс вс Атланта Хавкс најава, прогнозе и типови

Филаделфија 76ерс вс Атланта Хавкс
Датум: 30. јануар 2020
Време: 19:35 ЕСТ
Место: Пхилипс Арена, Атланта
Одабир: Пхиладелпхиа 76ерс у 1КСБет-у
Азијски хендикеп: -7,5 у 1КСБет

Пхиладелпхиа 76ерс траже још једну победу да се подигну на табели и покушаће да савладају Атланта Хавкс као одскочну даску до своје треће праве победе у четвртак увече. Сикерси су заслужено победили над Голден Стате Варриорсима и Лос Ангелес Лакерсима. Још једном, покушаће да наставе победу над Соколима, изгубивши губитак од 130-114 од Торонто Рапторса. По повратку у игру Јоел Ембиид је постигао 24 поена, носећи дрес са бројем 24 у знак сећања на покојну НБА легенду Кобеа Брианта. Сикерси су освојили шест од својих последњих седам утакмица, укључујући победе уз победу над Голден Стате Варриорсима и Лејкерсима. Сикерси нису добро играли у прекршају, али повратак Ембиида је одлична ствар за тим.

У међувремену, Атланта Хавкс су се борили у нападу и одбрани и сада траже свој прави ритам за тим. Ако Трае Иоунг и Јохн Цоллинс не буду радили за Хавкса, отићи ће предалеко да би победили против Сикерса, а друго је како ће зауставити Сикерса када је у питању одбрана, посебно Јоел Ембиид ће играти за Сикерс. Тренутна повреда Јабари Паркера имала је значајан утицај на Соколове.

По мом предвиђању, Сикерси имају предност у овом мечу, посебно Ембиид се враћа у игру, а Јабари Паркер оф тхе Хавкс је повређен. На овом мечу сам у Пхиладелпхији 76ерс.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]