НБА-Милуоки Бъкс срещу Ню Орлиънс Пеликанс Преглед, прогнози и снимки

Милуоки Бъкс срещу Ню Орлиънс Пеликанс
Дата: вторник, 4 февруари 2020 г.
Час: 19:35 EST
Място: Център на Smoothie King, Ню Орлиънс
Избира: Милуоки Бакс -6,5 в 1xbet
Азиатски хендикап: -6.5 в 1xbet

Буквите в Милуоки ще се отправят към центъра на Smoothie King, за да се изправят срещу пеликаните във вторник вечер. Милуоки е извън победата над Сънс 129-108 миналата седмица. Срещу Бъкс, след като бяха победени от Денвър в петък вечер и се възстановиха срещу Феникс Сънс, Бъксът е на 49,5 процента от терена. Giannis Antetokounmpo поведе Милуоки с 30 точки, 13.1 борби и 5.8 асистенции през този сезон, The Bucks са моята полева цел от 48.4 процента като отбор през този сезон. Четвърти от трите, даващи 13,9 процента на състезание, Джордж Хил получи контузия на коляното и не можа да изиграе няколко мача.

Междувременно Ню Орлиънс Пеликанс имаше три прави победи преди да загуби от Хюстън Ракетите. Пеликаните са с 11.5 мача зад Хюстън за първото място; те са на 12-о място в картината на плейофите на Западната конференция, пеликанците са шести в лигата по отбелязване на нарушение със средно 115,1 точки на мач през този сезон. Шесто място по борба, средно 46,4 табла на състезание и осмо за асистенции средно 25,7 процента на игра. Brandon Ingram води Pelicans средно с 24,9 точки, 6,4 борби и 4,3 асистенции на игра.

В тази игра буковете имат предимство пред пеликаните, защото пеликанците не могат да спрат атаката на Милуоки, така че в този мач аз съм на страната на Милуоки.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]