НБА-Миами Хеат вс Брооклин Нетс најава, прогнозе и типови

Миами Хеат вс Брооклин Нетс
Датум: 10. јануар 2020. године ЕТ
Време: 19:00 ЕТ
Место: Барцлаи Центер
Тип: Миами Хеат опклада на 1КСБЕТ
Азијски хендикеп: Миами Хеат -3,5 у Бетвиннеру

Миами Хеат и Брооклин Нетс ће се суочити у петак. Топлота предводи југоисточну дивизију. Хеат је освојио осам од својих претходних десет утакмица, што их је сврстало на друго место у Источној конференцији. Хеат има 111,4 поена, а други су са три, са 37,8 процената. Тим из Миами Хеат-а има играче који постижу двоцифрену цифру коју предводи Јимми Бутлер, а који у просеку постиже 20,2 поена по игри.

У међувремену, Бруклинске мреже су четврте на табели Атлантске дивизије и осме у Источној конференцији. Чувар Кирие Ирвинг још увек не може играти због повреде рамена, а не постоји табела за његов повратак. Нетси су просечно достизали 109,6 поена и шутирали су 43, о7 процената са пода, а 32,8 процената из три. Мреже води Спенцер Динвиддие, који је ове сезоне просечно бележио 22,4 поена по утакмици, уз 5,4 скокова и 6,2 асистенција.

Моје предвиђање за овај меч је да тим у Миами Хеат-у има здравији списак од Нетса. Екипа из Хеат-а је у замаху своје игре док Мреже трпе повреде играча. Играч клупе Хеат-а дубљи је од Нетса и има чвршће новајлије у поређењу са мрежама.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]