НБА-Мемфис Гризлис против Атланта Хоукс Преглед, предвидување и избор

Мемфис Гризлис против Атланта Хоукс
Датум: понеделник, 2 март 2020 година
Време: 7:30 часот ЕТ
Место: Државна фарма арена
Избирање: Мемфис Гризлис +2,5 во 1xbet
Над / Под: Над 239,5 во 1xbet

Во оваа пресметка, јас би го претпочитал Мемфис Гризлис, бидејќи Атланта хоукс изгледаат добро во некои од нивните домашни игри, но ова е солидна игра на патот за Мемфис, која ја води дебитантот Morа Морант. Атланта хоукс има еден од најлошите прикази во одбраната оваа сезона, бидејќи Гризлис имаат избалансиран прекршок и одбрана досега, така што оваа игра има добри шанси да го освои тимот на Мемфис.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]