НБА-Денвер Нуггетс вс Нев Орлеанс Пелицанс Преглед, Предвиђања и Одабир

НБА-Денвер Нуггетс вс Нев Орлеанс Пелицанс
Датум: 24. јануар 2020
Време: 20:00 ЕТ
Место одржавања: Смоотхие Кинг Центер, Нев Орлеанс
Тип: Денвер Нуггетс +3,5 у 1КСБет
Азијски хендикеп: +3,5 опклада на 1КСБет

Денвер Нуггетс у среду губи губитак од Хоустон Роцкетса. Имају рекорд 30-14 и четврти на Западу. Нуггетси имају проблема са повредама играча као што су Паул Миллсап, Јамал Мурраи и 2019. пицк пицк Бол Бол-а. Јокић је такође направио троструки двоструки19 поена 10 асистенција 12 скокова против Хјустона, што није било довољно јер неки њихови играчи нису пружили велику помоћ тиму. Нуггетси тешко губе почетне играче у својој игри.

У међувремену, Њу Орлеанс Пеликанци имају шта да развеселе да се Зион Виллиамсон враћа у игру, али они су такође пали на Сан Антонио Спурсе у среду 121-117. Зион је постигао 22 поена за 18 минута. Пеликанци су у последњих пет утакмица били 2-3, а код куће укупно 8-14. Брандон Инграм је водећи стрелац Пелицанс-а са просеком од 25,5 поена у 34,7 минута по утакмици.

Денвер је на гостовању код куће од 13-8, док су Пеликани код куће 8-14. Ова борба показује да је пеликански тим здравији. Међутим, они нису у стању потценити Денверову способност да се бори упркос повредама играча и остају на четвртом месту на Западу. Пеликани имају пуно преокрета и лепршавих игара које би могле бити предност за Нуггетсе. Моје предвиђање је да ће Денвер бити једина победа над Пеликанима.

 

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]