Интерконференцията съвпадение между два отбора за позицията в плейофите. Пътувайте островите в Ню Йорк до Аризона, за да се срещнете с койотите от Аризона този понеделник. Ню Йорк ще се изправи срещу койотите с тъжна загуба от Вегас миналата събота, докато Аризона има домакинска победа с 3: 1 над Вашингтон. В този мач почти един и същи отбор търси победа, за да се присъедини към отбора в плейофите, двете страни имат един и същ проблем с непостоянното нападателно производство. В последния мач островитяните не са се разписали добре в последните два мача. Така този двубой изглежда по-благоприятен за домакинския отбор на Аризона.

N.Y Islanders vs Arizona Coyotes
Dátum: 2020. február 17
Helyszín: Gila River Arena, Glendale
Válogatás: Arizona Coyotes -1,5 in 1xbet
Ázsiai hendikep: -1,5 in 1xbet

Интерконференцията съвпадение между два отбора за позицията в плейофите. Пътувайте островите в Ню Йорк до Аризона, за да се срещнете с койотите от Аризона този понеделник.

Ню Йорк ще се изправи срещу койотите с тъжна загуба от Вегас миналата събота, докато Аризона има домакинска победа с 3: 1 над Вашингтон.

В този мач почти един и същи отбор търси победа, за да се присъедини към отбора в плейофите, двете страни имат един и същ проблем с непостоянното нападателно производство. В последния мач островитяните не са се разписали добре в последните два мача. Така този двубой изглежда по-благоприятен за домакинския отбор на Аризона.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]