NBA-Philadelphia 76ers proti Atlanta Hawks Predogled, napoved in izidi

Philadelphia 76ers proti Atlanta Hawks
Datum: četrtek, 30. januar 2020
Čas: 19:35 EST
Kraj: Philips Arena, Atlanta
Izbira: Philadelphia 76ers v 1XBetu
Azijski hendikep: -7,5 v 1XBet

Philadelphia 76ers iščejo še eno zmago, da bi se uvrstili na lestvico in bodo v četrtek zvečer poskušali premagati Atlanta Hawks kot odskočno desko do svoje tretje prave zmage. Sixersi so si prislužili povratne zmage nad Golden State Warriors in Los Angeles Lakers. Še enkrat bodo poskušali nadaljevati to zmago nad Hawksi, ki so Torontu Raptorsom prinesle izredno izgubo 130-114. Joel Embiid je ob vrnitvi na tekmo dosegel 24 točk, oblekel je dres s številko 24 v spomin na pokojno legendo NBA Kobeja Bryanta. Sixersi so na zadnjih sedmih igrah osvojili šest, vključno z zmagami, ki so jih dobili nazaj proti Golden State Warriors in Lakers. Sixersi niso dobro igrali v prekršku, toda vrnitev Embiida je odlična stvar za ekipo.

Medtem so se Atlanta Hawks borili v napadu in obrambi in zdaj iščejo svoj pravi ritem za ekipo. Če Trae Young in John Collins ne bosta delala za Hawksa, bosta šla predaleč, da bi zmagala proti Sixersom, še eno pa je, kako bodo ustavili Sixersa, ko gre za obrambo, še posebej in Joel Embiid bo igral za Sixers. Trenutna poškodba Jabari Parker je močno vplivala na Hawks.

Po mojem predvidevanju imajo prednost Sixersi na tej tekmi, še posebej in v igri je Embiid, poškodovana pa je Jabari Parker of the Hawks. Na tej tekmi sem na Philadelphii 76ers.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]