NBA-Oklahoma City Thunder proti Houston Rockets Predogled, napoved in izidi

Oklahoma City Thunder proti Houston Rockets
Datum: ponedeljek, 20. januar 2020
Čas: 17:00 Et
Kraj: Toyota Center
Izbira: Houston Rockets -6,5 v 1XBetu
Azijski hendikep: -6,5 v 1xBet

Oklahoma City Thunder je z rezultatom 119-106 premagal Portland Trail Blazers in zdaj bo prevzel Houston Rockets. Thunder je na zadnjih petih tekmah dobil dve, na zahodni konferenci pa sedmo. Thunder je v povprečju 109,4 na tekmo, streljal je 46,6 odstotka s terena in 34,4 odstotka iz treh. Ekipa Thunder je imela pet igralcev, ki so zadeli v dvojnih številkah, ki jih je vodil Shai Gilgeus-Alexander, ki je v povprečju dosegel 20 točk na tekmo s 5,8 skoka in 3,1 podaje na tekmo.

Houston Rocketti so medtem doživeli tri neposredne poraze in upajo, da bodo preprečili slabo srečo. Houston je v tej sezoni na šestem mestu zahodne konference in 14-6 v domačem dvoboju. Houston je v povprečju z 118,7 točkami s 45,2 odstotka od tal in 34,8 odstotka iz treh. Rocketse vodi James Harden, ki v povprečju na 37,1 točke na tekmo doseže 6,2 skoka in 7,4 podaje. Šest igralcev Rocketsov je doseglo dvomestno številko.

Po mojem predvidevanju tega dvoboja so Houston Rockets boljši od groma. Lahko bi bili v treh neposrednih porazih. Kljub temu so po statistiki in igralcih boljši od Groma, plus njihov odstotek zmag je višji v domači tekmi. Gromova obramba je močna, toda Rakete so močnejše, ko pridejo do prekrška.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]