NBA-Miami Heat proti Brooklyn Nets Predogled, napoved in izidi

Miami Heat proti Brooklyn Nets
Datum: petek, 10. januar 2020 popoldne ET
Čas: 19:00 ET
Kraj: Barclay Center
Izbire: Miami Heat Stava na 1XBET
Azijski hendikep: Miami Heat -3,5 v Betwinnerju

Miami Heat in Brooklyn Nets se bosta spopadla v petek. Toplota vodi jugovzhodno divizijo. Heat so v zadnjih desetih igrah osvojili osem, kar jih uvršča na drugo mesto v vzhodni konferenci. Heat je dosegel 111,4 točke, na tretjem pa so s 37,8 odstotka. Ekipa Miami Heat ima igralce, ki imajo dvocifre pod vodstvom Jimmyja Butlerja, ki povprečno znaša 20,2 točke na tekmo.

Medtem so Brooklyn Nets četrti na lestvici Atlantske divizije in osmi na Vzhodni konferenci. Stražar Kyrie Irving še vedno ne more igrati zaradi poškodbe rame in ni časovnice za njegovo vrnitev. Nets so v povprečju dosegli 109,6 točk in streli 43, o7 odstotkov s tal, 32,8 odstotka pa iz treh. Mreže vodi Spencer Dinwiddie, ki je v tej sezoni povprečno meril 22,4 točke na tekmo s 5,4 skoka in 6,2 podaje.

Moja napoved za to tekmo je, da ima ekipa Miami Heat bolj zdrav roster kot Nets. Ekipa Heat je v zagonu svoje igre, medtem ko Netsi trpijo zaradi poškodb igralcev. Igralec na klopi Heat je bolj poglobljen od Nets in ima bolj soliden novinec v primerjavi z Mrežami.

[1xbet_post_pc_global]
[1xbet_post_m]
[predict_list_post]